İçeriğe geç

Zonguldak Alaplı Muhtarı Kim

Alaplı Tepeköy muhtarı kim oldu?

Tepeköy’deki kardeşlerimize yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. TEPEKÖY MAHALLE MUHABİR TURAN ÖZMEN.

Kaç muhtar var?

Muhtar Bilgi Sistemi’nin mevcut durumu; Muhtar sayısı: 50.370. Başvuran muhtar sayısı: 32.

Mahalle muhtarı ne yapar?

Mahalle ve köy halkı tarafından adaylar arasından seçilen muhtar, mahalle veya köyün idari işlerini üyeleriyle birlikte yürütür. Bulunduğu bölgenin temsilcisi olmakla birlikte, sorumluluk alanındaki yasaların yerel olarak duyurulmasını da sağlar.

Zonguldak Mithatpaşa muhtarı kim oldu?

Zonguldak Mithatpaşa İlçe Muhtarı Murat KÖSE ve Muhtar Üyesi Yusuf DEDEOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman BOZKAN’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı kim?

Nuri TekinAlaplı / Belediye Başkanı

Köy muhtarı kim görevden alır?

Şehir merkezine bağlı köylerde valiler, ilçelere bağlı köylerde kaymakamlar, köy muhtarının köy işlerini ve kanunla verilen diğer görevleri yapmadığını tespit ederlerse, köy muhtarına yazılı olarak uyarılırlar. Ancak, görevlerini yapmayan muhtar, ilgili mülki idare kurulunun kararıyla görevden alınır.

Muhtar maaşı 2024 ne kadar?

Ekim 2024 itibarıyla Muhtarların güncel ortalama maaşı 17 TL’dir.

Emekli muhtar maaşı ne kadar?

Emekli okul müdürünün 2024 yılı maaşı 11.565 TL’dir.

Muhtar Azası kaç para maaş alır?

Muhtarlar görevlerini gönüllülük esasına göre yaparlar ve devletten veya diğer kurumlardan herhangi bir maaş almazlar.

Muhtarın 3 görevi nedir?

Muhtar, mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirler, mahallenin yaşam kalitesini iyileştirir, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkileri yönetir, mahalleyi ilgilendiren konularda görüş bildirir, diğer kurumlarla işbirliği yapar ve kanunla kendisine verilen diğer görevleri yapar.

Seçilen muhtar ölürse yerine kim geçer?

Madde 30 – Okul müdürlüğü görevi, ölüm, istifa, görevden alınma, seçimi onaylamama, 45 günden fazla askerlik veya başka bir nedenle boş kalırsa, Vali veya Kaymakam, Mahalle İhtiyar Heyeti üyelerinden birini yenisi seçilinceye kadar okul müdürü olarak görevlendirir.

Muhtar ölürse seçim olur mu?

MADDE 33. – Köy veya mahalle muhtarlığı herhangi bir sebeple boşalırsa ihtiyar heyeti veya encümeninin birinci üyesi durumu ilgili seçim kuruluna ve mahallin en büyük amirine yazı ile bildirir. Boşalan muhtarlıklara seçim her yıl haziran ayının ilk pazar günü yapılır.

Zonguldak’ın kaç köyü var?

Zonguldak İlçe Sayısı: 7 Belediye Sayısı: 25 Belde Sayısı: 17 Köy Sayısı: 379

Zonguldak’ta kaç mahalle var?

TÜİK verilerine göre 6 Şubat 2024 tarihi itibarıyla 8 ilçe, 25 belediye, bu belediyelere bağlı 178 mahalle ve merkez ilçe dahil 380 köy bulunmaktadır.

Zonguldak İncivez muhtarı kim oldu?

İncivez İlçe Başkanlığı Hüseyin Cevher ve Çınartepe İlçe Başkanlığı Okan Girgin, Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek mahallelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. İncivez İlçe Başkanlığı Hüseyin Cevher ve Çınartepe İlçe Başkanlığı Okan Girgin, Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek mahallelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dünyanın ilk kadın muhtarı kimdir?

Kardeşinin 1933 doğumlu kızı Cumhuriye Şeref’i evlat edindi. 1933’te, 32 yaşındayken, yedi erkek adaya karşı yarıştı ve yaklaşık 500 oyluk bir çoğunlukla lider seçildi. 11 Aralık 1933’te Halkevi gazetesi bunu şu başlıkla bildirdi: “Büyük devrimin ilk kadın lideri, görevi kutlu ve mutlu olsun.”

Boyalı köyü muhtarı kimdir?

KARABÜK / OVACIK İLÇE BAŞKANLIĞIYalçın VATANBoyalı Köyü545 234 98 02Bayram BOSTANOĞLUBölükören Köyü506 702 25 50Şükrü LEYLEKÇatak Köyü505 354 12 16Satılan TEMELÇukur Köyü531 480. 56.07Şah EROĞLU Doğanlar’da Köyü542 742 21 4840 daha fazla hat

Türkiye’nin ilk kadın muhtarı nerede?

Aydın’ın Çine ilçesinde Türkiye’nin ilk kadın devlet başkanının seçilmesi, şehrin tek yerel gazetesi olan Ant’ta büyük bir coşku ve gururla kamuoyuna duyuruldu. İzmir’in yanı sıra ulusal basın da Gül Hanım’ın devlet başkanı olarak seçilmesini kutladı.

Saraycık köyünün muhtarı kimdir?

Kaymakamımız Murat ÖZDEMİR, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Saraycık Muhtarlığına seçilen Mesut ERCAN’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ardından Saraycık İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tavsiyeli Bağlantılar: Irk Nedir Örnek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kıvırcık Saçlı Escort